Virtuálna prehliadka

Načítavam...

Zväčšiť obrazovku
Zmenšiť obrazovku

PREDANÉ

Kompletne zrekonštruovaný 3-izbový byt s lodžiou na ulici Fatranská, Sásová, Banská Bystrica

S RK som bola spokojná - odporúčam. Spolupráca na jednotku.
Ing. Janette Repiská
Eva Michalková
Ďakujem za pomoc pri kúpe nového bývania, oceňujem profesionálne jednanie a ústretovosť p. Pažičanovej, p. Šovčíkovej a p. Repiskej. Realitnú kanceláriu Do Domčeka odporúčam všetkým záujemcom pri kúpe nehnuteľnosti.
Silvia Šovčíková
Mário Matuška
So spoločnosťou "Do Domčeka" máme s manželkou vynikajúce skúsenosti. Predávali sme cez túto spoločnosť byt už druhýkrát a bol to rýchly a kvalitný proces. Boli sme veľmi spokojní s komunikáciou a priateľským prístupom. So spoločnosťou "Do Domčeka" spolupracujeme aj na iných záležitostiach, ako sú úvery, poistenia a iné finančné záležitosti. Spolupracujeme už dlhodobo a sme veľmi spokojní. Odporúčam na 100%. 🙂
Profesionálny a ústretový prístup s dobrou komunikáciou, ďakujeme a odporúčame.
Profesionalita, serióznosť, ochota, rýchlosť. Odporúčam.
Maximálna spokojnosť, všetko prebehlo rýchlo a bez problémov. Veľmi oceňujem dobrú komunikáciu a promptnosť s akou pristupujú ku klientovi.
Silvia Šovčíková
Juraj Kováčik
Ďakujem za spoluprácu pri predaji bytu, oceňujem profesionálny prístup a ústretovú komunikáciu celého kolektívu. Realitnú kanceláriu Do Domčeka odporúčam všetkým záujemcom o predaj nehnuteľností.
Silvia Šovčíková
Branislav Mesiarik
Ďakujem veľmi pekne za profesionálny prístup. Vrelo odporúčam realitnú kanceláriu Do Domčeka.
Do Domčeka môžem len odporúčať. Profesionálny a veľmi milý prístup. Super fotky, výborná komunikácia. Nemám jedinú výhradu. Stretnutia prešli veľmi hladko a k našej spokojnosti. Ďakujem celému tímu Do Domčeka.
Ing. Janette Repiská
Katarína Polášeková
Ďakujem veľmi pekne za profesionálne služby.
Profesionálny a ľudský prístup vo všetkých smeroch od začiatku až do úspešného konca celého procesu kúpy bytu, čo sa na začiatku zdalo nemožné sa vďaka RK Do Domčeka stalo skutočnosťou. Ďakujeme za všetko.
Čo očakávate, keď predávate svoju nehnuteľnosť? Profesionálny prístup, rýchle a efektívne jednanie, informácie a bezproblémové vybavenie dokumentácie. Pri predaji mojej nehnuteľnosti som sa s týmto stretla vďaka ústretovosti, ochote a priateľskom prístupe p. maklérky Ing. Lucie Pazicanovej RSc. Všetkým zamestnancom patrí moje veľké ďakujem a obdiv. Odporúčam všetkým využívať ich služby 🤗
Moje veľké ĎAKUJEM patrí všetkým pracovníkom relitnej kancelárie DoDomčeka pod vedením p. Lucie Pažičanovej. Predaj domu môže byť aj ťažkou životnou udalosťou a ja som od prvého kontaktu s týmito profesionálmi cítila obrovskú úľavu, že sa mám na koho spoľahnúť.
Vaša práca bola dôsledná, nechýbali informácie, všetko prebehlo včas. Oceňujem spôsob, akým vykonávate fotenie objektu a obhliadky nehnuteľnosti so záujemcami. Cítila som sa odbremenená a mohla som vám všetkým absolútne dôverovať. Na začiatku som vás oslovila ako realitnú kanceláriu, ale okrem kvalitných služieb som dostala aj veľa ľudskosti a porozumenia. Svoju skúsenosť s relaitnou kanceláriou DoDomčeka smelo nazvem partnerstvom.
Úvodom sa chcem poďakovať celému kolektívu tejto realitnej kancelárie za vynikajúcu spoluprácu a profesionálny výkon. Navyše ústretovosť, ochota a priateľský prístup vytvára veľmi dobrú a pohodovú atmosféru. Všetko prebehlo bez problémov a načas. Využiť služby tejto realitnej kancelárie vrelo doporučujem.
Chcela by som sa srdečne poďakovať celému tímu Do Domčeka. Robíte naozaj skvelú prácu a v BB nemáte konkurenciu. Určite Vás budeme radi odporúčať ďalej.
Oceňujem profesionálny prístup realitnej maklérky Ing. Lucie Pažičanovej Slatinskej, RSc. za veľmi rýchle a efektívne jednanie pri sprostredkovaní prenájmu bytu.
Ďakujem za spoluprácu a určite Vaše služby využijem aj v budúcnosti. Vrelo odporúčam aj ostatným klientom.
Výborná spolupráca, rýchla reakcia, ochota poskytnúť pomoc aj telefonicky a aj osobne. Skvelé poradenstvo.

ODPORÚČAM

Ako predávame

11 krokov k úspešnému predaju vašej nehnuteľnosti

1. HODNOTA

HODNOTA
Zistiť v čom je nehnuteľnosť výnimočná je pri predaji odrazovým mostíkom. Vidieť ju osobne pred určením reálnej trhovej hodnoty je nevyhnutné. V praxi sa málokedy podarí presne nastaviť cenu, za ktorú sa nehnuteľnosť v konečnom dôsledku predá, možno však určiť si cenovú škálu. Na odhadnutie zdravej predajnej ceny je potrebná skúsenosť a posúdenie všetkých aspektov. Taktiež analýza trhu, predností a nástrah.

2. STRATÉGIA

STRATÉGIA
Stratégia predaja sa zvyčajne nastavuje podľa toho, za aký čas je potrebné nehnuteľnosť predať. Dĺžka predaja závisí od preferencií a potrieb predávajúceho. Následne sa nabaľujú ďalšie faktory. V dnešnom svete silnej reklamy sa nesmie zabúdať na autenticitu, originalitu prezentácie, marketingový plán a predovšetkým transparentnú komunikáciu. Informovanosť o trhu, marketingové nástroje a štatistiky sú podkladom na vytvorenie účinnej stratégie.

3. PRÍPRAVA

PRÍPRAVA
Ďalším kľúčom je pustiť sa do práce a pripraviť na predaj samotnú nehnuteľnosť. Úprava nehnuteľnosti je postavená na čistom a vzdušnom prevedení priestoru bez osobných vecí, na príjemných doplnkoch a neutrálnych farbách. Ak je nehnuteľnosť v pôvodnom stave a zariadená prostredkujeme aj vypratanie nehnuteľnosti. Prvý dojem je to, na čom najviac záleží. Ak sa podarí nechať vyniknúť život a čistotu, opadnú pochybnosti a cena sa môže pohnúť už len vyššie. Jednoducho povedané: „Potrebujete si vedieť predstaviť seba samého na danom mieste, v roli kupujúceho.“

4. MARKETING

MARKETING
Zaujať fotkou sa nepodarí každému. Dôležité je mať k dispozícii fotografa s citom pre priestor, farby, tvary a celú škálu estetických prvkov. Tie vytvárajú dokonalú geometriu pre oko, ktoré následne odovzdáva pozitívnu informáciu. Všetko sa ale začína kvalitnou technikou a praxou. Ďalej nasleduje spracovanie a inzercia prostredníctvom množstva zákulisných technológií. Vizualizácie, tvorba kampaní, interná databáza a marketingových nástroje sú tajomstvom dobrého predaja.

5. HĽADANIE

HĽADANIE
Pri hľadaní kupujúceho sa stáva realitný agent zástupcom, detektívom a mediátorom v jednom. Zabezpečuje, aby si obe strany rozumeli a dohodli sa. Záleží na transparentnej komunikácii a perfektnej informovanosti o nehnuteľnosti. Promptnú a dôslednú komunikáciu je potrebné vyvinúť v rámci kontaktov z internej databázy, na sociálnych sieťach a vo vzťahoch s inými partnerskými spoločnosťami.

6. KOMUNIKÁCIA

KOMUNIKÁCIA
V otvorenej komunikácii platí, že otázky a odpovede vedú ku konštruktívnemu výsledku, kedy sa vytvorí prirodzený balans a nikto neprehrá. Je dôležité nastaviť podmienky predaja tak, aby vyhovovali obom stranám. Mať nad predajom nadhľad a brať ho ako cestu win-win, kedy vy zarobíte a nový majiteľ investuje. V týchto chvíľach potrebujete mať istotu, že je všetko v tých najlepších rukách a komunikácia prebieha bez emócií.

7. VÝBER

VÝBER
Nájsť kupujúceho, ktorý vyhovuje nielen v rámci sympatií, ale aj z hľadiska serióznosti a financovania je ďalším dôležitým kľúčom. Realitné kancelárie sú vzájomnými partnermi a nie konkurenciou. Možnosť výberu kupujúceho cez iného realitného makléra je teda prirodzená. Finančný špecialista overí, či kupujúci z hľadiska bonity vyhovuje a akým spôsobom bude kúpu financovať.

8. FINANCOVANIE

FINANCOVANIE
Riešenie hypotéky je z časového a formálneho hľadiska náročnejší proces. Úlohou hypotekárneho špecialistu je zabezpečiť všetky činnosti, ktoré s týmto procesom súvisia. Garantom je, že v prípade, ak sa financovanie vyriešiť nepodarí, vráti sa rezervačný poplatok v plnej výške. Služby, ucelené pod jednou strechou prinášajú korektnejší prístup a čistejší spôsob komunikácie. Mnohokrát sa tak urýchli celkový priebeh obchodu.

9. PREDAJ

PREDAJ
Prevod nehnuteľnosti je vážnym krokom, preto je veľmi dôležité mať vypracovanú kvalitnú zmluvu. Na splnenie náležitostí kúpnej zmluvy a celý proces prevodu dohliada realitný maklér a zároveň nezávislá advokátska kancelária, ktorá dozrie aj na prepis vlastníckeho práva. Ak je na predávanej nehnuteľnosti stále úver, je potrebné myslieť na jeho vyplatenie z kúpnej ceny, prípadne zrealizovať prekládku záložného práva na inú nehnuteľnosť.

10. ODOVZDANIE

ODOVZDANIE
Pred odovzdaním nehnuteľnosti sa pripravuje protokol a všetky podklady potrebné k preberaniu nehnuteľnosti novým majiteľom. Po predaji nehnuteľnosti vás čaká odhlásenie z daní, odberu elektriny, či plynu, prípadne komunálneho odpadu. V prípade, že ste boli majiteľmi menej než 5 rokov, vzniká vám povinnosť zaplatiť daň z predaja nehnuteľnosti.

11. OKAMŽTÝ PREDAJ

OKAMŽTÝ PREDAJ
V situácii, kedy nie je priestor na prípravu nehnuteľnosti a potrebujete predať v krátkom čase, je predaj bez nutnosti inzercie a obhliadok pravdepodobne pre vás tá pravá voľba. Služba nazývaná iBuyer sa stala zaužívaným a overeným spôsobom ako predať nehnuteľnosť v momentálnom stave, a bez nutnosti opráv alebo homestagingu. Ak chcete chrániť svoje súkromie a vyhnúť sa obhliadkam, rýchla a bezpečná transakcia vám umožní predať bez väčších starostí s peniazmi „na ruku“.

Mám záujem o predaj nehnuteľnosti

Viac informácií
Viac informácií

Úspešne predané s DO DOMČEKA

Začali sme v roku 2015 a po súčasnosť sa naše portfólio rozrástlo o značný počet predaných nehnuteľností aj VĎAKA VÁM

Buďte medzi prvými

Spoznajte nové nehnuteľnosti hneď ako budú dostupné. Zašleme ich na váš mail a vy nezmeškáte tú vašu!

Viac informácií