Zväčšiť obrazovku
Zmenšiť obrazovku

DO DOMČEKA | REZERVOVANÉ 1-izbový byt v príjemnej lokalite na ulici Slnečná, Banská Bystrica

Realitná kancelária DO DOMČEKA v spolupráci so stavebnou spoločnosťou pre vás pripravuje na prenájom svetlý 1-izbový byt po kompletnej rekonštrukcii. Nehnuteľnosť je situovaná v obľúbenej mestskej časti Fončorda, na ulici Slnečná. Byt sa nachádza v zateplenom panelovom bytovom dome obklopenom zeleňou. Celková výmera podlahovej plochy bytu je 27,4 m². Byt sa nachádza na 1. poschodí a patrí k nemu lodžia, balkón a pivnica v suteréne bytového domu.

Nehnuteľnosť v týchto dňoch prechádza prerábkou, v rámci ktorej sa realizuje jej kompletná rekonštrukcia, ktorá bude zahŕňať:

- rekonštrukciu jadra,
- novú kuchynskú linku robenú na mieru,
- montáž podlahových krytín,
- nové omietky,
- výmenu elektroinštalácie vrátane stropného osvetlenia v celej nehnuteľnosti,
- montáž nových rozvodov vody, odpadu a médií,
- plastové okná,
- výmenu obložkových zárubní a dverí,
- novú kúpeľňu a samostatnú toaletu vrátane sanity.

Termín dokončenia rekonštrukcie, a teda termín nasťahovania sa predpokladá na polovicu apríla 2024.

Náhľad na portfólio našich rekonštrukcii si môžete pozrieť na: dodomceka.sk/rekonstrukcie.

Byt bude pozostávať z chodby, obytnej izby, kuchyne s jedálenským kútom, kúpeľne s toaletou, balkóna a lodžie, viď pôdorys v galérii inzerátu. Kuchynská linka robená na mieru, bude kompletne zariadená vstavanými elektrospotrebičmi, a to chladničkou s mrazničkou, elektrickou rúrou, sklokeramickou doskou, digestorom a granitovým umývadlom. V spálni bude manželská posteľ a vstavaná skriňa s dostatočne veľkým úložným priestorom. V kúpeľni sa bude nachádzať práčka, umývadlo s odkladacím priestorom, sprcha a toaleta. Vykurovanie a ohrev teplej vody sú zabezpečované ústredným kúrením.

Dispozícia a stav bytu má pre budúceho majiteľa potenciál na moderné bývanie pre pár alebo jednotlivca. Nehnuteľnosť je orientovaná na juhovýchod, a teda poskytuje ideálne presvetlenie nehnuteľnosti počas skoro celého dňa.

Panelový bytový dom je po rekonštrukcii, kedy bol zateplený a bola zrealizovaná obnova lodžie. Byt je napojený na siete elektriny, vody, kanalizácie a na optický internet. Parkovanie pri dome je verejné.

Poloha bytového domu v mestskej časti Radvaň, patrí z hľadiska lokality k vyhľadávanej časti mesta s dostupnosťou do centra mesta do 7 min. autom. Občianska vybavenosť je v okolí dobrá, v bezprostrednej blízkosti domu je škôlka a detské ihrisko, školy, obchody, zdravotné stredisko, ďalej široké služby v rámci mesta Banská Bystrica.

V cene nájmu sú zahrnuté aj mesačné poplatky za energie, vrátane optického internetu. Záujemca hradí k platbe za prvý mesiac aj depozit vo výške dvojmesačného nájmu.

Ak nás nezastihnete na našom telefóne okamžite, zavoláme Vám hneď ako to bude z našej strany možné.

Prenajímajúci si vyhradzuje právo prenajať nehnuteľnosť záujemcovi, ktorý vytvorí najvhodnejšie podmienky na prenájom nehnuteľnosti.

Pôdorysy v galérii inzerátu sú ilustračné.

BONUS PRE KLIENTOV:
Ponúkame vám konzultáciu s našim finančným špecialistom, ktorý Vám navrhne najvhodnejší spôsob financovania a riešenie hypotéky.

V prípade záujmu kontaktujte:
Ing. Lucia Pažičanová Slatinská, RSc.
Kontakt: 0915 870 556
slatinska@dodomceka.sk

DO DOMČEKA, s.r.o.
Horná Strieborná 4, 974 01 Banská Bystrica
dodomceka.sk
ID 1773

Kontakt

Ing. Lucia Pažičanová Slatinská, RSc.

Viac informácií
Viac informácií

Napísali sme pre vás

Buďte medzi prvými

Spoznajte nové nehnuteľnosti hneď ako budú dostupné. Zašleme ich na váš mail a vy nezmeškáte tú vašu!

Viac informácií