Zväčšiť obrazovku
Zmenšiť obrazovku

DO DOMČEKA | PRIPRAVUJEME 2-izbový byt s lodžiou po kompletnej rekonštrukcii na ulici Švermova, Fončorda, Banská Bystrica

Realitná kancelária DO DOMČEKA v spolupráci so stavebnou spoločnosťou pre vás pripravuje na predaj 2-izbový byt vo vyhľadávanej lokalite mestskej časti Fončorda, na ulici Švermova. Byt sa nachádza v zateplenom panelovom bytovom dome obklopenom zeleňou. Celková výmera podlahovej plochy bytu je 54,7 m². Byt sa nachádza na 3. poschodí a patrí k nemu lodžia a pivnica v suteréne bytového domu.

Nehnuteľnosť v týchto dňoch prechádza prerábkou, v rámci ktorej sa realizuje jej kompletná rekonštrukcia, ktorá bude zahŕňať:

- rekonštrukciu jadra,
- novú kuchynskú linku robenú na mieru,
- montáž podlahových krytín,
- nové omietky,
- výmenu elektroinštalácie vrátane stropného osvetlenia v celej nehnuteľnosti,
- montáž nových rozvodov vody, odpadu a médií,
- plastové okná,
- výmenu obložkových zárubní a dverí,
- novú kúpeľňu a samostatnú toaletu vrátane sanity.

Termín dokončenia rekonštrukcie sa predpokladá na začiatok apríla 2024.

Náhľad na portfólio našich rekonštrukcii si môžete pozrieť na: dodomceka.sk/rekonstrukcie.

Byt bude pozostávať zo vstupu, chodby, priestrannej obývacej izby, kuchyne s jedálenským kútom, kúpeľne, samostatnej toalety a spálne viď pôdorys v galérii inzerátu. Kuchynská linka robená na mieru, bude kompletne zariadená vstavanými elektrospotrebičmi, a to chladničkou s mrazničkou, elektrickou rúrou, sklokeramickou doskou, umývačkou riadu, digestorom a granitovým umývadlom. Vykurovanie a ohrev teplej vody sú zabezpečované ústredným kúrením.

Dispozícia a stav bytu má pre budúceho majiteľa potenciál na zariadenie nehnuteľnosti podľa vlastných predstáv. Lodžia je orientovaná na juhozápad, spálňa s kuchyňou sú orientované na severovýchod Orientácia teda zabezpečuje ideálne presvetlenie nehnuteľnosti. Noví majitelia ocenia súkromie v bezprostrednej blízkosti bytového domu a zároveň centrum mesta v pešej vzdialenosti.
Panelový bytový dom je po čiastočnej rekonštrukcii, kedy bol zateplený a bola zrealizovaná obnova spoločných priestorov. Dom je napojený na všetky inžinierske siete (elektrina, voda, plyn, optika a kanalizácia). Parkovanie pri dome je verejné.

K tejto lokalite patrí výborná občianska vybavenosť. Rozmanitosť služieb je v okolí bytového domu pestrá. Fončorda je mestskou časťou s výbornou občianskou vybavenosťou. Do centra mesta Banská Bystrica je to pešou chôdzou do desiatich minút.

Ak nás nezastihnete na našom telefóne okamžite, zavoláme Vám hneď ako to bude z našej strany možné.

Predávajúci si vyhradzuje právo predať nehnuteľnosť záujemcovi, ktorý vytvorí najvhodnejšie podmienky pre kúpu nehnuteľnosti.

Pôdorysy v galérii inzerátu sú ilustračné.

BONUS PRE KLIENTOV:
Ponúkame vám konzultáciu s našim finančným špecialistom, ktorý Vám navrhne najvhodnejší spôsob financovania a riešenie hypotéky.

V prípade záujmu kontaktujte:
Ing. Lucia Pažičanová Slatinská, RSc.
Kontakt: 0915 870 556
slatinska@dodomceka.sk

DO DOMČEKA, s.r.o.
Horná Strieborná 4, 974 01 Banská Bystrica
dodomceka.sk
ID 1774

Kontakt

Ing. Lucia Pažičanová Slatinská, RSc.

Viac informácií
Viac informácií

Napísali sme pre vás

Buďte medzi prvými

Spoznajte nové nehnuteľnosti hneď ako budú dostupné. Zašleme ich na váš mail a vy nezmeškáte tú vašu!

Viac informácií