Virtuálna prehliadka

Načítavam...

Zväčšiť obrazovku
Zmenšiť obrazovku

DO DOMČEKA | Zrekonštruovaný 2-izbový byt v obci Slovenská Ľupča

Realitná kancelária DO DOMČEKA vám ponúka na predaj priestranný, moderný, 2 izbový byt v Slovenskej Ľupči. Byt sa nachádza na prízemí tehlového bytového domu. Celková plocha bytu je 53 m2. Patrí k nemu pivnica umiestnená vedľa bytu. Bytový dom bol postavený v roku 2013.

Byt pozostáva z obývacej izby spojenej s kuchyňou, spálne, kúpeľne s WC a vstupnej chodby. V byte bola v roku 2017 robená kuchynská linka na mieru so vstavanými spotrebičmi a položená nová plávajúca podlaha v izbe, kuchyni aj chodbe. V priestrannej kúpeľni je dlažba. Výhodou je okno a radiátor v kúpeľni. V celom byte sú osadené plastové okná. Vchodové dvere sú bezpečnostné a protipožiarne. K bytu prislúcha aj časť pozemku za domom, kde sa nachádza detské ihrisko.

V kuchyni sa nachádza plynový sporák, elektrická rúra, chladnička, digestor. V kúpeľni sa nachádza vaňa, umývadlo a je spravená predpríprava na sprchový kút. V chodbe sa nachádza plynový kotol, ktorý zabezpečuje ohrev vody a kúrenie v byte, ku kotlu prislúcha termostat v izbe, ktorým sa dá nastavovať teplota a čas vykurovania.

Bytový dom bol postavený v roku 2013. Vchod do bytového domu má bezbariérový vstup a kamerový systém. Taktiež do bytu je bezbariérový vstup. Bytový dom disponuje všetkými inžinierskymi sieťami t. j. rozvod NN, plynovod, verejný vodovod a kanalizácia, káblová televízia. V dome je zavedený elektrický vrátnik.

Byt je priestranný, moderný, slnečný a teplý, pričom obytná miestnosť je orientovaná na juhozápad a kuchyňa je orientovaná na juhovýchod. Parkovanie je bezproblémové, na vyhradenom mieste priamo pred bytovým domom.

Slovenská Ľupča patrí k lokalite s výbornou občianskou vybavenosťou. Nachádza sa tu materská a základná škola, pošta, obchody. V pešej vzdialenosti od domu sa nachádza MHD a vlaková stanica.

Nehnuteľnosť má energetický certifikát.

Ak nás nezastihnete na našom telefóne okamžite, zavoláme Vám hneď ako to bude z našej strany možné.

Predávajúci si vyhradzuje právo predať nehnuteľnosť záujemcovi, ktorý vytvorí najvhodnejšie podmienky na kúpu nehnuteľnosti. Pôdorysy pozemkov a miestností vo fotogalérii inzerátu sú ilustračné.

Výhody nehnuteľnosti:

- novší bytový dom,
- moderná rekonštrukcia,
- praktická dispozícia,
- vaňa a príprava na sprchový kút,
- teplý,
- nízke mesačné náklady,
- vlastný kotol,
- pripravuje sa pripojenie na optický internet,
- tiché prostredie,
- podiel na pozemku za domom,
- detské ihrisko,
- bezproblémové parkovanie,
- výborná občianska vybavenosť,
- spoluvlastníctvo na pozemku za domom.

BONUS PRE KLIENTOV:
Ponúkame vám konzultáciu s našim finančným špecialistom, ktorý Vám navrhne najvhodnejší spôsob financovania a riešenie hypotéky.

V prípade záujmu kontaktujte:
Ing. Iveta Bereczová
Kontakt: 0904 112 775
bereczova.iveta@dodomceka.sk

DO DOMČEKA, s.r.o.
Horná Strieborná 4, 974 01 Banská Bystrica
dodomceka.sk
ID 1802

Kontakt

Ing. Iveta Bereczová

Viac informácií
Viac informácií

Napísali sme pre vás

Buďte medzi prvými

Spoznajte nové nehnuteľnosti hneď ako budú dostupné. Zašleme ich na váš mail a vy nezmeškáte tú vašu!

Viac informácií