Virtuálna prehliadka

Načítavam...

Zväčšiť obrazovku
Zmenšiť obrazovku

DO DOMČEKA | Priestranný 3-izbový byt s výhľadom na mesto, hory a Urpín, Bernolákova, Banská Bystrica

Spoločnosť DO DOMČEKA Vám ponúka na predaj 3-izbový byt s balkónom a čarovným výhľadom na mesto. Nehnuteľnosť je situovaná v meste Banská Bystrica na ulici Bernolákova a jej celková rozloha je 73,01 m². Byt sa nachádza na 9/13 poschodí a patrí k nemu aj pivnica na prízemí bytového domu.

Nehnuteľnosť prešla čiastočnou rekonštrukciou, v rámci ktorej sa realizovala čiastočná výmena podláh, nová kuchynská linka a plastové okná. Jadro bytu je pôvodné. V kuchyni, na chodbe, pri vstupe a v kúpeľni je dlažba. Podlahy v izbách sú laminátové.

Byt disponuje troma obytnými izbami, vstupom, priestrannou kuchyňou, špajzou, menšou chodbou, kúpeľňou, samostatnou toaletou, balkónom a pivnicou. Priestranná obývacia izba je kompletne zariadená obývacou stenou a gaučom a stáva sa celodenným priestorom na oddych s rodinou. V kúpeľni sa nachádza klasická vaňa a umývadlo. V kuchyni je k dispozícii kuchynská linka, ktorej súčasťou je digestor a nerezový drez.

Viac informácií o zariadení nehnuteľnosti, ktoré je súčasťou predaja vám poskytneme v realitnej kancelárii.

Nehnuteľnosť disponuje elektrickým vrátnikom. Vykurovanie a ohrev teplej vody sú zabezpečené centrálne. V byte je zavedená optika.

Bytový dom je napojený na rozvody vody, plynu, médií, optický internet, kanalizáciu a elektrinu. Taktiež prešiel rekonštrukciou v rámci zateplenia, obnovou spoločných priestorov, výmenou strechy a vchodových dverí s elektrickým vrátnikom. V bytovom dome sú k dispozícii dva výťahy.

Atmosféru okolia domu dopĺňa zeleň a v bezprostrednej blízkosti bytového domu sa nachádza zdravotné stredisko, MHD a potraviny.

Orientácia bytu je na západ a sever s krásnym výhľadom na mesto a hory.

Bytový dom má energetický certifikát typu B.

K mestskej časti Radvaň patrí výborná občianska vybavenosť. Supermarket, reštaurácia, potraviny, základná škola, materská škola a drogéria splnia vaše požiadavky na vybavenosť lokality. Rozmanitosť služieb je v okolí bytového domu taktiež pestrá. Táto 3-izbová nehnuteľnosť prináša komfortné mestské bývanie pre mladú rodinu. Kompletnú občiansku vybavenosť a ďalšie široké služby nájdete do 5 minút autom, v centre mesta Banská Bystrica.

Výhody nehnuteľnosti:

- priestranný a vzdušný byt,
- balkón orientovaný na západ,
- čiastočná rekonštrukcia,
- nepriechodné spálne,
- očarujúci výhľad na mesto a hory,
- praktická dispozícia s nepriechodnými izbami,
- zateplený bytový dom,
- tiché a komorné prostredie v okolí bytového domu,
- výborná občianska vybavenosť v blízkosti domu,
- 5 minút autom do centra mesta Banská Bystrica.

V prípade záujmu Vám vieme zrealizovať rekonštrukciu podľa vašich predstáv. Možnosti rekonštrukcie a cenovú ponuku Vám poskytneme v realitnej kancelárii: dodomceka.sk/rekonstrukcie.

Ak nás nezastihnete na našom telefóne okamžite, zavoláme Vám hneď ako to bude z našej strany možné.

Predávajúci si vyhradzuje právo predať nehnuteľnosť záujemcovi, ktorý vytvorí najvhodnejšie podmienky na kúpu nehnuteľnosti. Pôdorysy v galérii inzerátu sú ilustračné.

BONUS PRE KLIENTOV:
Ponúkame vám konzultáciu s našim finančným špecialistom, ktorý Vám navrhne najvhodnejší spôsob financovania a riešenie hypotéky.

V prípade záujmu kontaktujte:
Ing. Lucia Pažičanová Slatinská, RSc.
Kontakt: 0915 870 556
slatinska@dodomceka.sk

DO DOMČEKA, s.r.o.
Horná Strieborná 4, 974 01 Banská Bystrica
dodomceka.sk
ID 1821

Kontakt

Ing. Lucia Pažičanová Slatinská, RSc.

Viac informácií
Viac informácií

Napísali sme pre vás

Buďte medzi prvými

Spoznajte nové nehnuteľnosti hneď ako budú dostupné. Zašleme ich na váš mail a vy nezmeškáte tú vašu!

Viac informácií