Virtuálna prehliadka

Načítavam...

Zväčšiť obrazovku
Zmenšiť obrazovku

DO DOMČEKA | Rodinný dom s altánkom a slnečnou záhradou, Ráztoka, Brezno

Realitná kancelária DO DOMČEKA Vám ponúka na predaj rodinný dom v tichej obci Ráztoka. Nehnuteľnosť leží na mierne svahovitom, upravenom a slnečnom pozemku.

Rodinný dom sa skladá z dvoch podlaží a jeho úžitková plocha je 159m² s celkovou výmerou pozemku 1051 m². Na prvom nadzemnom podlaží sa nachádzajú 2 izby. Je tu samostatné WC a úložný priestor v pôvodnom stave. Možnosť spraviť samostatný vchod pre spodnú časť domu. V jednej z izieb je schodisko do hlavnej časti domu.
Na druhom nadzemnom podlaží sa nachádza hlavný vchod do nehnuteľnosti so zádverím a priestrannou chodbou. Je tu kuchyňa s jedálenskou časťou a 2 samostatné, nepriechodné izby.

Rodinný dom prešiel v rámci oboch podlaží čiastočnou rekonštrukciou a je vhodný aj na okamžité bývanie. Súčasťou rekonštrukcie boli nové rozvody elektriny v hlavnej časti domu a odpad, rozvody vody sú pôvodné. Strešná krytina je škridla. Strecha spolu s krovom bola menená pred 10r. Kúrenie v dome je riešené novou peletkovou pecou so zásobníkom a čerpadlom. Nehnuteľnosť má plastové okná.
V dome sa nachádza kachlový sporák na 2. nadzemnom podlaží. V dome je spravená predpríprava na pec v spodnej časti s novým komínom. V izbách sú plávajúce podlahy. Na chodbe, v kúpeľni a kuchyni je dlažba. Na ohrev vody slúži bojler v kúpeľni. Voda je z obecného vodovodu. Odpad je riešení čistiacou šachtou.

V zadnej časti domu je hospodárska časť, kde sa nachádza technická miestnosť s peletkovou pecou, priestor na odloženie záhradných vecí a miesto na uskladnenie peletiek. Na dvore sa nachádza altánok.

Nehnuteľnosť je možné využívať ako jednu, alebo aj dve samostatné bytové jednotky. Záhrada je udržiavaná, vysadené sú kvety a ovocné stromy. V zadnej, hornej časti záhrady je nový kurín. Nehnuteľnosť vo svojom okolí ponúka možnosť turistiky a cykloturistiky v okolitých horách, v blízkej dostupnosti sú aj lyžiarske trate. V 5km vzdialenom Brusne je možnosť kúpelnej rekreácie.

V pešej dostupnosti je autobusová zastávka. Pár minút autom od nehnuteľnosti sa nachádza obec Nemecká s obchodmi, školou a ďalšími službami. Obec je vzdialená do 25 min. autom od mesta Brezno a Banská Bystrica.

Nehnuteľnosť má energetický certifikát.

Ak nás nezastihnete na našom telefóne okamžite, zavoláme Vám hneď ako to bude z našej strany možné.

Predávajúci si vyhradzuje právo predať nehnuteľnosť záujemcovi, ktorý vytvorí najvhodnejšie podmienky na kúpu nehnuteľnosti. Pôdorysy pozemkov a miestností vo fotogalérii inzerátu sú ilustračné.

BONUS PRE KLIENTOV:
Ponúkame vám konzultáciu s našim finančným špecialistom, ktorý Vám navrhne najvhodnejší spôsob financovania a riešenie hypotéky.

V prípade záujmu kontaktujte:
Ing. Iveta Bereczová
Kontakt: 0904 112 775
bereczova.iveta@dodomceka.sk

DO DOMČEKA, s.r.o.
Horná Strieborná 4, 974 01 Banská Bystrica
dodomceka.sk
ID 1800

Kontakt

Ing. Iveta Bereczová

Viac informácií
Viac informácií

Napísali sme pre vás

Buďte medzi prvými

Spoznajte nové nehnuteľnosti hneď ako budú dostupné. Zašleme ich na váš mail a vy nezmeškáte tú vašu!

Viac informácií