Jeden partner mi stačí...

22.09.2021
....alebo ako efektívne predať svoju nehnuteľnosť so spoľahlivým partnerom.

Každý z nás chce predať nehnuteľnosť čo najrýchlejšie, s minimálnym úsilím a maximálnou spokojnosťou. Snažíme sa pritom využiť všetky dostupné prostriedky a možnosti – či už pri predaji svojpomocnom alebo s využitím niekoľkých realitných kancelárií bez ohľadu na profesionalitu, úroveň, či efektivitu predaja. 

Každý predávajúci sa sám seba spýta, čo je pre neho a pre predaj jeho nehnuteľnosti najvýhodnejšie. 

Mojou odpoveďou je: „Mať pri sebe profesionála, ktorý vie čo robí a prečo to robí.“ 

Prečo teda spolupracovať s jednou realitnou spoločnosťou?
 
Úspora času? 
Áno, lebo mi volá jeden realitný maklér, vie kedy sa mi dovolá, kedy sú možné obhliadky, a to najdôležitejšie, neopakujem všetky informácie o nehnuteľnosti 5-krát. 

Úspora peňazí? 
Áno, náklady sú započítané v kúpnej cene, viem aké služby mám poskytnuté, a to najdôležitejšie, mám postarané o všetky administratívne a právne podklady, ktoré by som inak musela riešiť samostatne. 

A v neposlednom rade, objem služieb, ktorý získam v spolupráci s jedným konkrétnym maklérom, ktorému na klientovi a jeho spokojnosti záleží je nielen širší, ale nastavený na každého individuálne. Pretože poskytované služby majú pomôcť rýchlejšiemu, efektívnejšiemu a jednoduchšiemu predaju nehnuteľnosti. Každý z nás predsa chce, aby bola nehnuteľnosť viditeľná vždy a všade, informácie 100%-né a komunikácia transparentná. 

Lebo majiteľ a dobrý realitný maklér chce nehnuteľnosť predať, nie len predávať.

Zaujala vás táto téma a chcete vedieť viac o poskytovaní exkluzívnych služieb našej realitnej kancelárie pri predaji nehnuteľnosti? 

Dohodnite si s nami stretnutie, kde vám poradíme ako na to.

Ďalej sa dozviete...

Buďte medzi prvými

Spoznajte nové nehnuteľnosti hneď ako budú dostupné. Zašleme ich na váš mail a vy nezmeškáte tú vašu!

Viac informácií