Virtuálna prehliadka

Načítavam...

Zväčšiť obrazovku
Zmenšiť obrazovku

DO DOMČEKA | REZERVOVANÉ 3-izbový byt s výhľadom na mesto na ulici Okružná, Fončorda, Banská Bystrica

Spoločnosť DO DOMČEKA Vám ponúka na predaj 3-izbový byt s balkónom a čarovným výhľadom na mesto. Nehnuteľnosť sa nachádza v meste Banská Bystrica na ulici Okružná a celková rozloha bytu je 62,82 m². Byt sa nachádza na 8/10 poschodí a patrí k nemu aj pivnica na prízemí bytového domu.
Byt má praktickú dispozíciu a nachádza sa v príjemnej a pokojnej lokalite s rodinnou atmosférou.

V byte prebehla čiastočná rekonštrukcia, v rámci ktorej sa realizovala výmena rozvodov elektriny, nové stierky, vybrúsené parkety a plastové okná. Jadro bytu je murované. V kuchyni je na podlahe PVC. Podlahy v kúpeľni a na toalete sú dláždené, na chodbe je laminátová podlaha. V obytných miestnostiach sú zreštaurované drevené parkety. Nehnuteľnosť disponuje elektrickým vrátnikom. Vykurovanie a ohrev teplej vody sú zabezpečené centrálne. V byte je zavedená optika.

Byt disponuje troma obytnými izbami, kuchyňou, vstupom, menšou chodbou, kúpeľňou, samostatnou toaletou, balkónom a pivnicou. Priestranná obývacia izba sa stáva celodenným priestorom na oddych s rodinou. V kúpeľni sa nachádza klasická vaňa a umývadlo so zrkadlom. V kuchyni je k dispozícii kuchynská linka s elektrospotrebičmi, a to digestorom a elektrickým sporákom (po dohode). Viac informácií o zariadení nehnuteľnosti, ktoré je súčasťou predaja vám poskytneme v realitnej kancelárii.

Bytový dom je napojený na rozvody vody, plynu, médií, optický internet, kanalizáciu a elektrinu. Taktiež prešiel rekonštrukciou v rámci zateplenia, obnovou spoločných priestorov, výmenou rozvodov a výťahu.

Atmosféru okolia domu dopĺňa zeleň a v bezprostrednej blízkosti bytového domu sa nachádza škôlka, potok, detské ihrisko a základná občianska vybavenosť.

Orientácia bytu je na východ a juh.

Bytový dom má energetický certifikát typu C.

K mestskej časti Fončorda patrí výborná občianska vybavenosť. Supermarket, reštaurácia, potraviny, základná škola, materská škola a drogéria splnia Vaše požiadavky na vybavenosť lokality. Rozmanitosť služieb je v okolí bytového domu taktiež pestrá. Táto 3-izbová nehnuteľnosť prináša komfortné mestské bývanie pre mladú rodinu. Kompletnú občiansku vybavenosť a ďalšie široké služby nájdete do 5 minút autom, v centre mesta Banská Bystrica.

Výhody nehnuteľnosti:

- balkón orientovaný na východ,
- čiastočná rekonštrukcia z roku 2014,
- nepriechodné spálne,
- zreštaurované bukové parkety,
- praktická dispozícia,
- očarujúci výhľad na mesto a hory,
- zateplený bytový dom,
- tiché a komorné prostredie v okolí bytového domu,
- ihriská v bezprostrednej blízkosti bytového domu,
- zeleň a potok pri dome,
- dobrá občianska vybavenosť.

V prípade záujmu Vám vieme zrealizovať rekonštrukciu kuchyne a kúpeľne podľa Vašich predstáv. Možnosti rekonštrukcie a cenovú ponuku Vám poskytneme v realitnej kancelárii: dodomceka.sk/rekonstrukcie.

Ak nás nezastihnete na našom telefóne okamžite, zavoláme Vám hneď ako to bude z našej strany možné.

Predávajúci si vyhradzuje právo predať nehnuteľnosť záujemcovi, ktorý vytvorí najvhodnejšie podmienky na kúpu nehnuteľnosti. Pôdorysy v galérii inzerátu sú ilustračné.

BONUS PRE KLIENTOV:
Ponúkame vám konzultáciu s našim finančným špecialistom, ktorý Vám navrhne najvhodnejší spôsob financovania a riešenie hypotéky.

V prípade záujmu kontaktujte:
Ing. Lucia Pažičanová Slatinská, RSc.
Kontakt: 0915 870 556
slatinska@dodomceka.sk

DO DOMČEKA, s.r.o.
Horná Strieborná 4, 974 01 Banská Bystrica
dodomceka.sk
ID 1780

Kontakt

Ing. Lucia Pažičanová Slatinská, RSc.

Viac informácií
Viac informácií

Napísali sme pre vás

Buďte medzi prvými

Spoznajte nové nehnuteľnosti hneď ako budú dostupné. Zašleme ich na váš mail a vy nezmeškáte tú vašu!

Viac informácií