Virtuálna prehliadka

Načítavam...

Zväčšiť obrazovku
Zmenšiť obrazovku

DO DOMČEKA | REZERVOVANÉ Slnečný a priestranný 3-izbový byt s výhľadom na mesto, Internátna, Banská Bystrica

Spoločnosť DO DOMČEKA Vám ponúka na predaj svetlý a rozlohou aj pocitovo priestranný 3-izbový byt s výhľadom na mesto. Nehnuteľnosť sa nachádza v meste Banská Bystrica na ulici Internátna, v pokojnej mestskej časti Fončorda. Celková rozloha bytu je 76,5 m² a patria k nemu aj tri slnečné lodžie a balkón s orientáciou na južnú a západnú svetovú stranu.

Nehnuteľnosť sa nachádza na 7/8 poschodí zatepleného bytového domu s novým výťahom.

Čiastočne zrekonštruovaná nehnuteľnosť má nové plastové okná a zachovalé bukové parkety. Z časti bola uskutočnená aj výmena podláh za PVC. V kúpeľni a v časti kde sa nachádza kuchynská linka je dlažba.

Byt disponuje troma obytnými izbami, kuchyňou, kúpeľňou, toaletou, špajzou, troma lodžiami, balkónom a pivnicou na prízemí bytového domu.

Kuchyňa je zariadená kuchynskou linkou vrátane nového sporáka kombinovaného s elektrickou rúrou a digestorom. Jadro kúpeľne je pôvodné, no nachádza sa tu nový sprchový kút, umývadlo s odkladacím priestorom a nová dlažba. Sanita na toalete bolo taktiež menená.

Nehnuteľnosť sa predáva len čiastočne zariadená, viď virtuálna prehliadka.

Bytový dom je napojený na rozvody vody, plynu, médií (optický kábel) kanalizáciu a elektrinu. Taktiež prešiel rekonštrukciou v rámci zateplenia, obnovou spoločných priestorov, rekonštrukciou strechy, výmenou rozvodov a výťahu.

Orientácia bytu je prevažne na západ, izba je na juh a kuchyňa z časti na sever s krásnym výhľadom na hory.

K nehnuteľnosti je možné prikúpiť si samostatne stojacu garáž v hodnote 20.000 EUR. V garáži je možnosť napojenia sa na novú elektrickú skrinku, ktorá môže poslúžiť aj na nabíjanie elektromotorového vozidla.

K mestskej časti Fončorda patrí výborná občianska vybavenosť. Supermarket, reštaurácia, potraviny, základná škola, zdravotné stredisko, či ihrisko sú v blízkosti bytového domu. Rozmanitosť služieb je v okolí bytového domu je veľká. Táto 3-izbová nehnuteľnosť prináša komfortné mestské bývanie pre mladú rodinu. Kompletnú občiansku vybavenosť a ďalšie široké služby nájdete do 5 minút autom, v centre mesta Banská Bystrica. Parkovanie je verejné, k dispozícii je menšie parkovisko pri dome. V bezprostrednej blízkosti sa aj zastávka MHD. Okolie bytového domu je pokojné a obklopené zeleňou. Samostatný chodník a cesta k domu zabezpečuje pre obyvateľov domu súkromie a komornú atmosféru.

Výhody nehnuteľnosti:

- svetlá nehnuteľnosť,
- tri slnečné lodžie a balkón,
- priestranné izby,
- nepriechodné spálne,
- praktická dispozícia,
- čiastočne zrekonštruovaná nehnuteľnosť,
- bukové parkety vo veľmi dobrom stave,
- čistá a udržiavaná nehnuteľnosť,
- pekný výhľad na mesto,
- dobrá orientácia na svetové strany,
- potenciál na peknú rekonštrukciu,
- zateplený bytový dom,
- zeleň v okolí domu,
- tiché a komorné prostredie v okolí bytového domu,
- výborná občianska vybavenosť.

V prípade záujmu Vám vieme zrealizovať kompletnú rekonštrukciu nehnuteľnosti. Možnosti rekonštrukcie a cenovú ponuku Vám poskytneme v realitnej kancelárii: dodomceka.sk/rekonstrukcie.

Ak nás nezastihnete na našom telefóne okamžite, zavoláme Vám hneď ako to bude z našej strany možné.

Predávajúci si vyhradzuje právo predať nehnuteľnosť záujemcovi, ktorý vytvorí najvhodnejšie podmienky na kúpu nehnuteľnosti. Pôdorysy v galérii inzerátu sú ilustračné.

BONUS PRE KLIENTOV:
Ponúkame vám konzultáciu s našim finančným špecialistom, ktorý Vám navrhne najvhodnejší spôsob financovania a riešenie hypotéky.

V prípade záujmu kontaktujte:
Ing. Lucia Pažičanová Slatinská, RSc.
Kontakt: 0915 870 556
slatinska@dodomceka.sk

DO DOMČEKA, s.r.o.
Horná Strieborná 4, 974 01 Banská Bystrica
dodomceka.sk
ID 1784

Kontakt

Ing. Lucia Pažičanová Slatinská, RSc.

Viac informácií
Viac informácií

Napísali sme pre vás

Buďte medzi prvými

Spoznajte nové nehnuteľnosti hneď ako budú dostupné. Zašleme ich na váš mail a vy nezmeškáte tú vašu!

Viac informácií