Virtuálna prehliadka

Načítavam...

Zväčšiť obrazovku
Zmenšiť obrazovku

DO DOMČEKA | REZERVOVANÉ Zrekonštruovaný byt s klimatizáciou a garážovým parkovaním, Tatranská, Sásová, Banská Bystrica

Spoločnosť DO DOMČEKA vám ponúka na predaj vzdušný 3-izbový byt so zaujímavou dispozíciou a presklenou lodžiou. Nehnuteľnosť sa nachádza v meste Banská Bystrica na ulici Tatranská, v ničím nerušenej lokalite mestskej časti Sásová. Celková rozloha bytu je 69,76 m² a patrí k nemu pivnica v suteréne bytového domu. K bytu sa ponúka možnosť prenajať si parkovacie státie v garáži vedľa bytového domu. Noví majitelia ocenia vlastnú klimatizáciu, ktorá je umiestnená v obývacom priestore prepojenom s chodbou a kuchyňou.

Nehnuteľnosť sa nachádza na 6/8 podlaží zatepleného bytového domu s výťahom.

Byt prešiel v roku 2016 kompletnou rekonštrukciou vybavenia, okien a rozvodov. Podlahy v kuchyni sú laminátové a v kúpeľni a pri vstupe je dlažba. Okná sú plastové. Nehnuteľnosť disponuje elektrickým vrátnikom. Kúrenie a ohrev vody sú zabezpečené ústredným kúrením.

Byt disponuje troma obytnými izbami, kuchyňou, vstupom, menšou chodbou, kúpeľňou, lodžiou a pivnicou. Priestranná obývacia izba orientovaná na juhozápad sa stáva celodenným priestorom na oddych s rodinou. Otvorený priestor medzi vstupom, obývacou izbou a kuchyňou ponúka v byte pocit vzdušnosti.

Kuchyňa je zariadená kuchynskou linkou s elektrickou rúrou, varnou doskou, chladničkou a digestorom. V kúpeľni sa nachádza rohová vaňa, toaleta a umývadlo s odkladacím priestorom. Nehnuteľnosť sa ponúka čiastočne zariadená.

Viac informácií o rekonštrukciách, ktoré sa realizovali v nehnuteľnosti a o zariadení, ktoré je súčasťou predaja vám poskytneme v realitnej kancelárii.

Bytový dom je napojený na rozvody vody, plynu, médií (optický internet), kanalizáciu a elektrinu. Taktiež prešiel rekonštrukciou v rámci zateplenia, obnovou spoločných priestorov.

Atmosféru okolia domu dopĺňa zeleň.

Orientácia bytu je na juhozápad a na severovýchod.

Energetický certifikát nehnuteľnosť nemá.

K tejto lokalite patrí výborná občianska vybavenosť. Supermarket, kaviareň, potraviny, či detské ihrisko sú v bezprostrednej blízkosti bytového domu. Rozmanitosť služieb je v okolí bytového domu pestrá. Sásová je mestskou časťou s výbornou občianskou vybavenosťou. Nachádzajú sa tu škôlky, školy, reštaurácie, zdravotné strediská, obchody a iné široké možnosti služieb. Do centra mesta Banská Bystrica je to autom do desiatich minút.

Výhody nehnuteľnosti:

- čistá a udržiavaná nehnuteľnosť,
- výborná dispozícia bytu,
- nábytok a zariadenie na mieru,
- vstavané skrine, a teda dostatok úložného priestoru,
- kompletná rekonštrukcia,
- samostatná kuchyňa,
- veľká a slnečná obývacia izba,
- čiastočne zariadený,
- nepriechodné spálne,
- klimatizácia,
- možnosť prenájmu garážového státia hneď vedľa domu,
- tichá a pokojná lokalita,
- slnečný byt,
- presklená lodžia,
- zateplený bytový dom,
- tiché a komorné prostredie v okolí bytového domu,
- nízke mesačné náklady,
- výborná občianska vybavenosť.

Ak nás nezastihnete na našom telefóne okamžite, zavoláme Vám hneď ako to bude z našej strany možné.

Predávajúci si vyhradzuje právo predať nehnuteľnosť záujemcovi, ktorý vytvorí najvhodnejšie podmienky na kúpu nehnuteľnosti. Pôdorysy v galérii inzerátu sú ilustračné.

BONUS PRE KLIENTOV:
Ponúkame vám konzultáciu s našim finančným špecialistom, ktorý Vám navrhne najvhodnejší spôsob financovania a riešenie hypotéky.

V prípade záujmu kontaktujte:
Ing. Lucia Pažičanová Slatinská, RSc.
Kontakt: 0915 870 556
slatinska@dodomceka.sk

DO DOMČEKA, s.r.o.
Horná Strieborná 4, 974 01 Banská Bystrica
dodomceka.sk
ID 1808

Kontakt

Ing. Lucia Pažičanová Slatinská, RSc.

Viac informácií
Viac informácií

Napísali sme pre vás

Buďte medzi prvými

Spoznajte nové nehnuteľnosti hneď ako budú dostupné. Zašleme ich na váš mail a vy nezmeškáte tú vašu!

Viac informácií