Virtuálna prehliadka

Načítavam...

Zväčšiť obrazovku
Zmenšiť obrazovku

DO DOMČEKA | Rekreačná chata vhodná aj na celoročné bývanie v blízkosti kúpeľnej obce Kováčová, Zvolen

Spoločnosť DO DOMČEKA vám ponúka na predaj rekreačnú chatu určenú na oddych od každodenného mestského života. Priestranná nehnuteľnosť má po dobudovaní studne a žumpy potenciál aj na celoročné bývanie. Nehnuteľnosť sa nachádza v krásnom prostredí pod lesom v rekreačnej oblasti obce Túrová a v blízkosti kúpeľnej obce Kováčová, Zvolen. Podlahová plocha nehnuteľnosti je 124 m² s celkovou výmerou pozemku 260 m². Jedná sa o trojpodlažnú nehnuteľnosť pozostávajúcu zo suterénu, prízemia a podkrovia.

V prípade záujmu vám vieme vypracovať cenovú ponuku na dobudovanie kúpeľne a toalety. Realizáciu našich stavieb a rekonštrukcii si môžete pozrieť na: dodomceka.sk/rekonstrukcie. V bezprostrednom susedstve sa už nachádzajú nehnuteľnosti vybavené studňami a sú obývané celoročne.

Čiastočne podpivničená nehnuteľnosť pozostáva na prízemí zo vstupu, chodby, obývacej izby, kuchyne, dvoch izieb, špajze a terasy. V kuchyni sa nachádza kuchynská linka, jedálenský kút a kachle na pevné palivo. Obývacia izba disponuje kachlovou pecou a nábytkom, rovnako ďalšie izby sú komplente zariadené. Podkrovie tvorí spálňa a otvorený oddychový priestor.

Viac informácií o zariadení vám poskytneme v realitnej kancelárii.

Nehnuteľnosť situovaná v oblasti Bienska dolina vás očarí krásnym prostredím, vegetáciou a príjemným chládkom pod ihličnatými aj listnatými stromami. Juhozápadná orientácia terasy, zabezpečí pri posedení jemný slnečný lúč počas celého dňa.

V nehnuteľnosti sú osadené plastové okná z roku 2020 a položené plávajúce podlahy. Rekreačná chata bola čiastočne zrekonštruovaná a prevažná časť rekonštrukcie sa realizovala na prízemí t.j. obývacia izba, kuchyňa. Rekreačná chata je murovaná. Strešná krytina je z pozinkovaného plechu. Na stenách sú omietky. Kúrenie je zabezpečené prostredníctvom keramickej kachľovej pece umiestnenej v obývacej izbe a kachlí umiestnených v kuchyni. Kanalizácia, voda a plyn do nehnuteľnosti nie sú privedené.

Na pozemku sa nachádza elektrická prípojka a toaleta je riešená suchým WC. Príjazdová cesta k nehnuteľnosti je nespevnená. Parkovanie je možné priamo pri chate.

Orientácia nehnuteľnosti je prevažne na juhovýchod.

Nehnuteľnosť v malebnej oblasti medzi obcami Túrová a Kováčová je využiteľná na rekreáciu alebo celoročné bývanie a je vzdialená 10 min. od mesta Zvolen a 20 min. od mesta Banská Bystrica. Okolie bude vyhovovať tým, ktorí chcú bývať v prírode, no zároveň nie veľmi ďaleko od občianskej vybavenosti.

Výhody nehnuteľnosti:

- keramická kachľová pec,
- zariadená nehnuteľnosť,
- čiastočná rekonštrukcia,
- slnečná terasa,
- čarovné prostredie pod lesom,
- zelená vegetácia,
- prevažne južná orientácia,
- absolútne súkromie,
- výhľad na stromy,
- elektrina na pozemku,
- po dobudovaní studne a žumpy potenciál na celoročné bývanie,
- občianska vybavenosť a možnosť rekreácie v obci Kováčová,
- blízkosť mesta Zvolen a Banská Bystrica.

Nehnuteľnosť energetický certifikát nemá.

Originál pôdorysy s rozmermi miestností a ďalšie dokumenty sú k nahliadnutiu v realitnej kancelárii.

Pôdorysy v galérii inzerátu a meranie rozlohy sú približné.

Predávajúci si vyhradzuje právo predať nehnuteľnosť záujemcovi, ktorý vytvorí najvhodnejšie podmienky pre predaj nehnuteľnosti.


BONUS PRE KLIENTOV:
Ponúkame vám konzultáciu s našim finančným špecialistom, ktorý Vám navrhne najvhodnejší spôsob financovania a riešenie hypotéky.

V prípade záujmu kontaktujte:
Ing. Lucia Pažičanová Slatinská, RSc.
Kontakt:0915 870 556
slatinska@dodomceka.sk

DO DOMČEKA, s.r.o.
Horná Strieborná 4, 974 01 Banská Bystrica
dodomceka.sk
ID 1809

Kontakt

Ing. Lucia Pažičanová Slatinská, RSc.

Viac informácií
Viac informácií

Napísali sme pre vás

Buďte medzi prvými

Spoznajte nové nehnuteľnosti hneď ako budú dostupné. Zašleme ich na váš mail a vy nezmeškáte tú vašu!

Viac informácií