Virtuálna prehliadka

Načítavam...

Zväčšiť obrazovku
Zmenšiť obrazovku

DO DOMČEKA | Slnečný stavebný pozemok s inžinierskymi sieťami, Beňuš-Filipovo, Brezno

Realitná kancelária DO DOMČEKA vám ponúka na predaj slnečný pozemok s výhľadom na okolité hory v prírodou obklopenej lokalite Beňuš-Filipovo. Nehnuteľnosť sa nachádza v štvrti s rodinnými domami obklopenej lúkami a záhradami. Charakter pozemku je prevažne rovinatý, čo vytvára pestré možnosti na výstavbu domu, garáže, hospodárskej budovy a iné. Celková výmera pozemku je 2.405 m².

Na pozemku sa nachádza prípojka na elektrinu, prípojka na verejný vodovod a plyn. V obci je plánované vybudovanie verejnej kanalizácie, ktoré je schválené aj v územnom pláne. Do vybudovania kanalizácie je potrebné riešiť odpadové vody žumpou. Príjazdová cesta k pozemku je asfaltová. V obci je tiež novovybudovaná optika a pri pozemku sa nachádza napájacia skrinka. Zadná parcela, ktorá susedí s riekou je v dlhodobom prenájme u terajšieho majiteľa t.j. nový majiteľ má možnosť si parcelu taktiež prenajať.

Projektová situácia a pohľady plánovaného domu aj umiestnenie garáže je k nahliadnutiu v realitnej kancelárii. Stavebný projekt vypracovaný k pozemku sa ponúka v cene nehnuteľnosti.

Pozemok je schválený novým územným plánom obce na výstavbu a nachádza sa v intraviláne. Výhodou je výborné napojenie na hlavnú cestu a dostupnosť do mesta Brezno.

Okrem iného, tento pozemok charakterizuje pokojné prostredie, či výhľad na lesy a kopce. Blízkosť rieky Hron, od ktorej je pozemok vyvýšený o 8 metrov, dotvára atmosféru okolia. Lokalita je vyhovujúca pre rodiny, ktoré chcú bývať v dome, mať vlastný dvor a záhradu, prípadne chovať, či pestovať. Tiež pre tých, ktorí sa chcú odpútať od ruchu, no zároveň mať do mesta blízko. Nehnuteľnosť je vzdialená 10 minút autom od mesta Brezno. V obci Beňuš, vzdialenej len 3 minúty autom od lokality Beňuš-Filipovo, nájdete všetky potrebné obchody, základnú a materskú školu, amfiteáter, zdravotné stredisko a ďalšie služby.

Výhody nehnuteľnosti:

- príjemná lokalita obklopená prírodou,
- slnečný pozemok pripravený na výstavbu rodinného domu,
- rozvody elektriny, vody, plynu a optiky,
- asfaltová prístupová cesta,
- pozemok v intraviláne obce,
- stavebný projekt v cene pozemku,
- poloha pozemku 8 metrov nad riekou,
- výborné napojenie na hlavnú cestu,
- pokojné prostredie,
- pol hodina od lyžiarskych tratí pod Chopkom,
- pekný výhľad,
- 10 minút autom do centra mesta Brezno.

Pôdorysy v galérii inzerátu sú ilustračné a zodpovedajú približnému meraniu realitnej kancelárie.

Na všetky ďalšie otázky Vám radi zodpovieme na našom telefónnom čísle. Ak nás nezastihnete okamžite, zavoláme Vám hneď ako to bude z našej strany možné.

Predávajúci si vyhradzuje právo predať nehnuteľnosť záujemcovi, ktorý vytvorí najvhodnejšie podmienky pre predaj nehnuteľnosti.

BONUS PRE KLIENTOV:
Ponúkame vám konzultáciu s našim finančným špecialistom, ktorý Vám navrhne najvhodnejší spôsob financovania a riešenie hypotéky.

V prípade záujmu kontaktujte:
Ing. Lucia Pažičanová Slatinská, RSc.
Kontakt: 0915 870 556
slatinska@dodomceka.sk

DO DOMČEKA, s.r.o.
Horná Strieborná 4, 974 01 Banská Bystrica
dodomceka.sk
ID 1814

Kontakt

Ing. Lucia Pažičanová Slatinská, RSc.

Viac informácií
Viac informácií

Napísali sme pre vás

Buďte medzi prvými

Spoznajte nové nehnuteľnosti hneď ako budú dostupné. Zašleme ich na váš mail a vy nezmeškáte tú vašu!

Viac informácií