Virtuálna prehliadka

Načítavam...

Zväčšiť obrazovku
Zmenšiť obrazovku

DO DOMČEKA | Stavebný pozemok s inžinierskymi sieťami v blízkosti mesta, Jakubská cesta, Banská Bystrica

Realitná kancelária DO DOMČEKA Vám ponúka na predaj pozemok v meste Banská Bystrica, vhodný na výstavbu rodinného domu. Nehnuteľnosť sa nachádza v pokojnej štvrti, zastavanej rodinnými domami, na ulici Jakubská cesta. Charakter pozemku je prevažne rovinatý s rozlohou 651 m2. Šírka pozemku je 9 m a dĺžka je 73 m. V dosahu pozemku sa nachádza prípojka na elektrinu a na pozemku je možnosť napojenia na verejný vodovod a kanalizáciu.

Zadnú časť, kde je svah je možné využiť ako kaskádovitú záhradu. Príjazdová cesta k pozemku je asfaltová

Dokumentácia k bodom napojenia na inžinierske siete (elektrika, voda, kanalizácia) a územnoplánovacia informácia od mesta Banská Bystrica o podmienkach výstavby je na nahliadnutie v realitnej kancelárii.

V prípade záujmu Vám vieme na tomto pozemku sprostredkovať výstavbu nehnuteľnosti.

Pozemok sa nachádza v menej frekventovanej časti mesta. Je ideálnym miestom na bývanie pre tých, ktorí hľadajú pokojné prostredie s možnosťou dobrej dostupnosti k občianskej vybavenosti krajského mesta. Okrem iného, tento pozemok charakterizuje slnečné prostredie a výhľad na okolité kopce. Okolie je vyhovujúce pre rodiny, ktoré chcú bývať v dome, mať vlastný dvor a záhradu, či chovať alebo pestovať. Tiež pre tých, ktorí sa chcú odpútať od ruchu mesta a milovníkov turistiky, či vychádzok v prírode. Nehnuteľnosť je vzdialená 7 minút autom od centra mesta a všetky potrebné obchody a služby nájdete do 5 minút autom v mestskej časti Sásová. Ak sa nebojíte zaujímavého projektu atypického mestského bývania, poďte sa naň s nami pozrieť.

Výhody nehnuteľnosti:

- asfaltová prístupová cesta,
- priamo v meste,
- pokojné prostredie,
- rozvody elektriny, vody, kanalizácia,
- dobrá dostupnosť do centra mesta Banská Bystrica.

Pôdorysy v galérii inzerátu sú ilustračné a zodpovedajú približnému meraniu realitnej kancelárie.

Na všetky ďalšie otázky Vám radi zodpovieme na našom telefónnom čísle. Ak nás nezastihnete okamžite, zavoláme Vám hneď ako to bude z našej strany možné.

Predávajúci si vyhradzuje právo predať nehnuteľnosť záujemcovi, ktorý vytvorí najvhodnejšie podmienky pre predaj nehnuteľnosti.

BONUS PRE KLIENTOV:
Ponúkame vám konzultáciu s našim finančným špecialistom, ktorý Vám navrhne najvhodnejší spôsob financovania a riešenie hypotéky.

V prípade záujmu kontaktujte:
Ing. Lucia Pažičanová Slatinská, RSc.
Kontakt: 0915 870 556
slatinska@dodomceka.sk

DO DOMČEKA, s.r.o.
Horná Strieborná 4, 974 01 Banská Bystrica
dodomceka.sk
ID 1782

Kontakt

Ing. Lucia Pažičanová Slatinská, RSc.

Viac informácií
Viac informácií

Napísali sme pre vás

Buďte medzi prvými

Spoznajte nové nehnuteľnosti hneď ako budú dostupné. Zašleme ich na váš mail a vy nezmeškáte tú vašu!

Viac informácií